Deelnemers

Dit programma is voor beslissers, beïnvloeders en/of uitvoerders op het gebied van organisatieontwikkeling. In de eerste jaren van het programma waren deelnemers vooral bestuurders, directeuren, P&O verantwoordelijken, teamleiders, transitiemanagers. De laatste jaren zijn daar ook OR leden, zelfstandig adviseurs en medewerkers bijgekomen. Dit komt ook omdat enkele organisaties al jaren mee doen en het gedachtengoed van het programma zich nu in alle geledingen van de organisatie kan verspreiden.

Per organisatie nemen meestal 3 of meer personen tegelijk deel, omdat daarmee de bedding in de organisatie wordt verbreed en er samen kan worden gewerkt aan vraagstukken en ontwikkelwensen die spelen in de eigen organisatie. Met de deelnemers wordt tijdens de intake besproken wat zij uit het programma willen halen en hoe zij in de loop van het programma elkaar kunnen ondersteunen hierin.

Organisaties

Hiernaast vindt u de logo’s van een aantal organisaties die heeft deelgenomen. Als u op het logo klikt komt u op de website van deze organisatie.

Woonbedrijf ieder1

Ga naar site