Waarom meedoen?

Deelnemers vertellen waarom

We kunnen u natuurlijk allerlei redenen geven waarom u en uw organisatie mee zouden moeten doen aan Touching the Community Soul. Maar we laten het liever de deelnemers zelf vertellen. Niet voor niets scoort het programma bij hen al jaren een 8.6 op de schaal van 10.

“Wij onderzoeken wat er volgt op “Het Nieuwe Werken”. Deelname aan Touching the Community Soul is daarvoor een inspiratiebron.”  Gonnie Been, Manager corporate communicatie Microsoft Nederland.

“Deelname aan Touching the Community Soul leert ons anders te kijken naar onze omgeving en beïnvloedt ons denken en handelen. Het heeft ons inspirerende en vernieuwende inzichten en doorbraken gebracht in het duurzaam en mensgericht doorontwikkelen van onze organisatie.”  Marc Otto, lid College van Bestuur Deltion.

“ThiemeMeulenhoff doet mee aan Touching the Community Soul om het bewustzijn van onze managers te vergroten, waardoor zij beter de verbinding leren maken met hun eigen essentie en van daaruit met anderen, zodat het volle potentieel van een organisatie beter kan worden gemobiliseerd.”  Ron Kevenaar, Financieel directeur Thieme Meulenhoff.

“We doen nu een aantal jaren mee. Inmiddels heeft de onzichtbare kracht van het programma de top van onze organisatie beïnvloed. We merken dat we meer doorzettingskracht hebben gekregen en dat we daardoor meer duurzame oplossingen vinden voor de vraagstukken waar we aan werken.”  Ineke de Bruin, directeur zorg van Lucertis, onderdeel van ParnassiaGroep.

Een greep uit de persoonlijke redenen:

“Ik geef een 5 (maximale score), omdat ik het programma een zeer mooie mix vind van theorie, praktijk, ervaren en zelfontdekking.”

“Er zijn niet zoveel programma’s die zoveel met me hebben gedaan!”

“Niet eerder heeft een traject zoveel losgemaakt bij mij en mijn omgeving.”